Askersund





igår kväll åkte jag och Elin in till Askersund för att träffa lite folk, tyvärr tog jag inga bilder senare på kväll/natten för att jag inte hade något batteri.
Vi åt på resturang och hade det supermysigt innan vi åkte runt i Askersund med lite folk. Idag får vi se vad som händer, jag ska iallafall antagligen vara med Elin!

car&bike meet





jag har haft en super bra dag/kväll och natt på car&bike meet i Askersund med alla möjliga roliga människor.
jag och Johanna åkte dit någon gång på dagen, och senare på kvällen hämtade min bror och min kusin och deras kompisar upp mig så åkte jag runt ett tag med dom innan vi åkte hemåt!
imorgon ska jag antagligen med Johanna till sarven för att bara och fiska lite.

tisaren

De senaste dagarna har jag varit uppe vid tisaren och sovit i en stuga med Elin, det var toppen bra väder så vi lånade en varsin gammal cykel ifrån Elins farmor och farfar och cyklade iväg och köpte dricka och lite godis, och sen cyklade vi och badade&solade och bara tog det lugnt!




sommarlov och sommarjobb



sommarlov är helt underbart, änsålänge har det bara varit ett par få väldigt varma och sköna dagar.
och i måndags började jag jobba, jag trivs väl ganska bra där, är väldigt trött när jag slutar så man orkar ju inte göra så mycket på kvällarna, vilket inte är så kul nu när man har sommarlov och allt, men man tjänar ju på det iallafall!
jag har också hunnit fylla år, jag fick en massa bra saker, hade tänk lägga ut lite bilder på det nu i helgen om jag har tid.

RSS 2.0