KORT DAG

skoldagen gick väldigt fort idag eftersom att jag bara hade svenska första lektionen och sen när min klass skulle ha matte & idrott så drog jag iväg och gjorde lite annat.
Efter skolan cyklade jag hem och efter det har jag bara haft torsdags mys här hemma. Imorgon åker jag till mamma och på lördag kommer Denice, då ska vi ut och käka och bara snacka en massa.










GÅRDAGEN.






Gårdagen spenderades med dom bästa tjejerna, vi käkade på mc & åkte runt en massa och bara umgicks. Idag är jag hemma ifrån skolan och ska bara ta det lugnt.

BLANDAT FRÅN HELGEN













'tog tydligen sjukt mycket kort i helgen, finns en massa mer som jag inte ens kollat på än..haha'

LÖRDAGEN

Igår kväll kom Emma och hämtade mig, då åkte vi till Julia där vi bara tog det lugnt och snackade en massa. Vid ungefär 11 körde Emma hem mig för att jag inte fick vara ute längre..haha
Efter nån timma ville Emmy möta mig och sen följde jag visst med henne på fest!











*mer bilder från helgen kommer upp ikväll*

FREDAGEN













I fredags kom Emmy och hämtade mig, då åkte vi först in till askersund och sen direkt till örebro, när vi skulle hem blev vi avsläppta i lerbäck (?) där var det värsta festen. Vi sov kvar där natten till lördag, jag och emmy delade på en madrass i köket..haha det var faktiskt jätte mysigt.
Har en massa mer bilder från fredags som jag tänkte lägga upp lite senare.

NATTEN

Igår var Emmy i Hallsberg, så vi passade på att träffas. Vi skulle bara ta en promenad men jag följde med Emmy, Sara och Simon till min bror där bazze också var.
Vi gjorde en massa sjuka saker innan vi satte på en film, vid halv två inatt ungefär gick jag hem och satte på en film innan jag somnade.















BLANDAT





har haft myskvällar med Julia


varit hos mammi och bara tagit det lugnt


gått i skolan & tagit en massa fula kort
'har tagit jätte lite kort senaste tiden'

SKÖN DAG

Imorse vaknade jag jätte tidigt fast att jag hade sovmorgon, så då bestämde jag mig för att vara hemma hela skoldagen pågrund av att jag inte mådde helt bra psykiskt. Men efter ett tag började jag få lite ångest över att ligga hemma en skoldag till så tog jag mig till skolan, men hade bara två lektioner iallafall så det var lugnt.
Efter skolan gick jag på ett möte som julia följde med mig på, sen följde jag med henne hem för att sedan ta hennes "bil"(?) till mc för att käka, efter det åkte vi runt en massa och lyssnade på musik.
När jag kom hem runt halv tio så mötte simon upp mig och nu ligger jag i min säng helt slut i kroppen.






sen var jag iväg och tog ett blodprov↓


MÅNDAG

Idag hade jag världens skönaste dag eftersom att jag i vanliga fall slutar kvart i tolv på måndagar, men idag så var våran lärare hemma så vi fick sluta ännu tidigare, vilket är super skönt.
När jag kom hem så somnade jag nästan direkt och vaknade vid sextiden. Tror jag börjar bli sjuk nu igen så vi får se om jag kanske stannar hemma imorgon.


SENAST


har köpt mina efterlängtade stövlar



jag har shoppat med Julia


umgåtts med Simon

haft en sisådär helg

jag har festat lite lagom



bakat tårta med min prins

firat plutten på hans tre års dag♡

HELG

I Fredags efter skolan följde jag med Mallan hem till henne, där åt vi tacos och sen åkte vi in till örebro för att träffa en massa folk. Jag kom hem vid tre på natten och då gick jag ut på en promenad med simon i nästan två timmar.
Och när jag vaknade dagen därpå så var jag sjuk, har jätte ont överallt och tror jag har feber så jag stannade hemna från praktiken idag. Och jag blir antagligen hemma från skolan imorgon beroende på hur jag mår.




RSS 2.0