SVÅRT ATT BLOGGA

Har jätte svårt att komma ihåg varje dag att jag ska blogga, så oftast blir det bara lite bilder då och då. Men ska verkligen försöka skärpa mig nu när skolan har kommit igång och allting.
I helgen som var åkte jag ju till mamma, vi hade en super mysig helg och gjorde en massa mysiga och roliga saker ihop, så tänkte lägga ut lite bilder nu från i helgen, men det som vi shoppade hade jag tänkt lägga ut i ett annat inlägg imorgon kväll om jag hinner.






och sen idag hade jag som vanligt en jätte kort måndag och efter skolan följde jag med Elin, vi bakade kladdkaka och bara hade det mys.




JOBB



Nu har jag äntligen jobbat klart på praktiken för den här veckan och om några timmar åker jag till mamma. Det ska verkligen bli jätte skönt att komma ifrån Hallsberg ett tag och bara umgås med mamma.
Igår skulle jag egentligen ha gått på gymnasiefest men jag orkade verkligen inte, har jobbat fråb 07:00-16:00 varje dag i en vecka så jag valde faktiskt tråkigt nog att vara hemma och ta det lugnt.

SENAST







har festat endel


varit i örebro och åkt runt med en massa folk










varit på ett sjukt roligt sexparty!

tagit sjukt många fula bilder på mig själv..


gått i skolan och umgåtts med underbart folk

SPELKVÄLL

Kom hem till Denice vid halv sju ikväll och direkt började jag och Elin spela något tråkigt spel som jag var typ super dålig på, så jag dog hela tiden..haha
Sen drog Elin hem och sen dess har jag bara suttit och kollar på tv ovh smsat lite för att få tiden å gå fortare. Imorgon har jag värsta sovmorgonen så jag börjar kvart över 12, ska bli så himla skönt å vila ut.


SENASTE VECKAN





jag har snurrat runt med kompisar





jag har haft sjukt galna lektioner



jag har hittat på en massa saker med Julia

Och igår gick jag och några kompisar på fest, och sen sov jag över hos en kompis efter det.


FIRAT LILLASYSTER











SENASTE TIDEN










jag har gjort en massa skit i skolan.


pluggat som en idiot med Julia

rullat runt med emma och julia


varit på vårdcentralen



och idag åker jag med mamma och tuva till västervik för att hälsa på mormor&morfar! ♡
RSS 2.0