PISSDAG



jävla piss dag idag, men vad gör det om 10år?
det är sjukt mycket i skolan just nu och jag har haft så mycket annat att tänkta på igår och idag, så provet som jag har imorgon kommer verkligen bli kaos.
just nu längtar jag bara tills det blir fredag så att jag kan kan åka till mamma och bara ta det lugnt, utan en massa måsten hela tiden.

SEG DAG

vaknade ganska sent om märkte att jag inte mådde super bra, så hittills har jag bara legat i sängen och käkat godis.
Men nu måste jag ta tag i mitt liv, så jag tänkte städa mitt rum, det är verkligen kaos på mitt rum just nu så det blir skönt att få iordning på det.



HELG



idag efter skolan åkte jag och Elin in till stan igen, men vi stannade bara ett tag innan vi tog tåget till Kumla för att gå på marknad.
sen efter det åkte vi hem, kollade på tv och nu blir jag spammad på ask, så jag svarar på alla super konstiga frågor.

ÖREBRO





igår efter skolan åkte jag sanna och Elin in till Örebro och shoppade lite, och sen idag vaknade jag med migrän så jag missade de två första lektionerna.

SJUK

igår efter skolan mådde jag inte alls bra, så jag och Elin gjorde klart en skoluppgift sen tog vi det bara lugnt och kollade på idol.och idag stannade jag hemma ifrån skolan, vilket ger mig värsta ångesten för jag vet hur himla mycket jag missar..jag längtar så mycket till helgen just nu, jag behöver verkligen en riktigt slappardag utan att ens behöva tänka på en massa läxor! så just nu myser jag med Smilla, framför en wallanderfilm och äter nörcreme.

SÖNDAG



idag händer det absolut ingenting, vakande sent idag också sen åkte jag till Elin och vi har käkat mat och bara tagit det lugnt.
imorgon börjar jag vid 11 vilket är jätte skönt, så jag har bara en lektion imorgon, alltså har jag har en väldigt kort skoldag imorgon!

UNDERBARA TIDER

det är sjukt hur mycket jag saknar sommaren, alla sena nätter alla oförglömliga minnen och fartfyllda människor.
Det är nu när sommaren är förbi som man verkligen förstår hur kul man hade, den här sommaren har verkligen fått mig att må så himla bra genom att jag umgåtts med underbara människor som är sååå himla idiotiskt roliga!!





HELG

imorse vakande jag vid ett-tiden och hade värsta ångesten för att jag sovit bort hela dagen, Igår efter skolan åkte jag hem och pluggade och senare på natten så kom gustaw ett tag, och idag har jag inte gjort mycket alls eftersom att jag vakande så pass sent men jag har väl bara tagit det lugnt, och nu på kvällen har jag suttit och kollat på tv.


jag har inga nya bilder, så det fick bli en bild som är tagen nån gång i veckan!!

Fredag

tjenare, nu ligger jag här, typ tröttast i världen..
egentligen skulle jag till mamma idag, men vi har ganska mycket saker i skolan som jag var tvungen att ta tag i.
sååå nu får ni en skit snygg bild på lilla mig som försöket hålla sig vaken.

TORSDAG

det var tusan den tråkigaste skoldagen på länge idag alltså, vi gick runt med andra elever som går vård&omsorg fast i tvåan, och så skulle vi gå en låååång tipspromenad och en massa tråkigt, jag och Elin tappade bort våran grupp och lyckades gå en jävla lång bit i från dom, så vi struntade i dom och gick till en pizzeria och åt lite mat innan vi åkte hem och pluggade!




brandstation!







onsdagar är den absolut roligaste och skönaste dagen i veckan, först har vi vård&omsorgs kunskap eller vad man nu säger, och sen resten av dagen spenderar vi på brandstationen, jag tog faktiskt ganska många bilder när vi fick göra lite saker inne vid stationen, så jag lägger ut några bilder!

veckan som varit!!

min bloggapp har inte velat fungera den senaste veckan men nu tror jag att det har vaknat till liv igen.
-
Förra helgen åkte jag och Elin in till Askersund och träffade Jesper, gustaw och rang ett tag sen blev lite problem så vi satt fast i Askersund tills klockan var typ halv 4 på natten.


Måndags-
i måndags efter skolan träffade jag gustaw en stund innan han skulle hem, och efter det följde jag med Elin hem så pluggade vi som tusan.

sen någondag i veckan så var det Askersunds marken, och såklart så åkte jag och Elin in, vi åt god mat och köpte lite godis!

Och en annan dag efter skolan åkte jag och Elin till ett café och fikade&pluggade lite


Åh i fredags åkte jag till min mor, och vi har för det mesta bara tagit det lugnt, har faktiskt ganska mycket i skolan så igår pluggade jag.


RSS 2.0