Aug. 25, 2013

SKOLSTARTEN





två bilder ifrån första skoldagen!
imorgon har första skolveckan redan varit, jag trivs faktiskt väldigt bra i skolan, klassen är helt okej än så länge, finns ju några som man inte har pratat med riktigt än.
igår följde jag och Elin med en en "kompis" hem till honom, vi gjorde inte så jätte mycket mer än att bara sitta och prata och ta det lugnt.

det här var den bilden som jag tog igår, tog faktiskt inga bilder alls efter skolan!

SUMMER

nu är det absolut sista sommarlovs dagen, det känns absolut inte bra alls..
den har sommaren har jag haft det absolut bästa sommarlovet som jag varit med om, jag har träffas så mycket nytt folk som fått mig att förstå vem jag egentligen är, jag har gjort så sjukt mycket knäppa och roliga saker speciellt med min pingla Elin!
det känns inte så speciellt jobbigt att skolan börjar eftersom att jag börjar på en helt ny skola med nya kompisar, men det känns ändå sjukt tråkigt att sommaren är slut!
varje helg har vi gjort något fruktansvärt roligt, som car and bike meet med Johanna, och Street meet med Elin, eller dom nätterna när jag och Elin åkte till Askersund och missade sista bussen hem, så vi fick helt enkelt bli kvar där under natten. Det finns så himla mycket saker vi har gjort som jag aldrig kommer glömma!

ONSDAGS



I onsdags åkte jag och Elin in till stan och shoppade lite, vi hittade ett super mysigt ställe som vi fikade på och senare på kvällen bjöd Elin mig på bio eftersom att jag har fyllt år!
och i torsdags åkte vi iväg för att jag skulle fixa pass eftersom att resan till Kalifornien är bokad nu, börja faktiskt bli ganska taggad till det, tror det kommer bli en super bra resa!

TISDAG



idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, min mamma fyller år idag så jag och Elin bakade en paj åt henne, och till kvällsmat lagade jag och elin pommes och revbensspjäll eftersom att mamma och Peter gick ut och åt på restaurang.
sen tog vi ett bad innan vi fikade och firade mamma!

AVKOPPLING



Jag och Elin fick ett "ryck" förut så vi gjorde en super god drink och tog ett varmt skönt bubbelbad och låg där jätte länge och bara pratade.
Imorgon fyller min älskade mamma år, så vi ska väl försöka hitta på någonting som vi kan överraska henne med!

BAD

Idag vakande jag och Elin vid 1tiden på dagen, vi fixade lite frukost och satte oss nere i källaren och kollade på en film eftersom att det var värsta ovädret ute, sen lite senare på dagen vart det faktiskt jätte skönt ute så vi tog ett dopp i poolen innan vi gick upp till affären!

STREET MEET



I lördags natt hämtade Maria och Jonas upp mig och Elin för att köra oss till Street meeten i Örebro, till en början vad det lite segt men efter ett tag så träffade vi lite roliga människor som vi var med resten av kvällen.
vi kom hem vid halv 4tiden på natten och dagen där på åkte jag och Elin ganska spontant till Norrköping!

SOMMAR



Idag har jag bara tagit det lugnt, jag och Elin tog en liten tripp och köpte jordgubbar&coca cola och satte oss i solen en stund, och när vi kom hem igen så åt vi god mat och bara tog det lugnt innan vi tog en lång kvällspromenad!

HELG

I fredags åkte jag och Elin in till Askersund och blev hämtade av Jesper och Joakim i deras båt, vi åkte till en ö och grillade innan vi åkte hem till Jesper, där kollade vi på film och bara tog det lugnt!
Nästa dag åkte jag elin och jesper iväg och träffade Jocke och hans flickvän och sen åkte vi och badade i några timmar innan vi åkte hem för att fixa oss innan dom skulle hämta oss igen senare på kvällen, men både jag och Elin råkade somna så vi fick stanna hemma igår..




RSS 2.0