USA

Känns jätte skönt att ansökan om ledighet till USA är klart och att det inte blev några större problem i skolan. Och att även hotell och flyg bokat, så nu är det är inte alls lång tid kvar till vi ska åka!!

LÖRDAGEN

Igår kväll åkte jag och Amanada till affären och köpte en massa gott och sen cyklade vi hem och åt tacos och bara hade det super trevligt och mysigt. Det var så himla länge sedan jag var med Amanda så vi hade så mycket att prata om att vi inte ens hann sätta på en film.
Om någon timma ska jag åka in  till Askersund och sen ska jag nog dra mig ner till Elin-Pelin!
 

FREDAG

Skoldagen idag gick väldigt fort och när jag kom hem så sov jag i flera timmar och vaknade lagom tills maten var klar. Nu ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, duschade förut och hade ansiktsmask innan jag satte mig med familjen och kollade på idol.
Imorgon ska jag antagligen in till örebro på dagen, och sen på kvällen så ska jag väl försöka göra en massa lagom idiotiska saker!

 
 

FIKAT

Idag efter skolan gick jag och Elin till ett café och fikade lite, och efter det åkte vi till ica och köpte sallad innan vi skulle plugga. Har haft sjukt mycket i skolan nu ett tag plus att jag har tagit slut på mitt internet i mobilen så det går knappt att blogga ifrån den, det är därför jag bloggar såpass sällan.
Sista skoldagen imorgon för den här veckan, vilket känns super skönt!
 

LINNET

fick en fråga här om dagen om vart jag hade köpt linnet, jag köpte den på bikbok för endast 149kr
 
 

HELGENS FYND





STAN

Idag var jag, Elin och Tuva inne vid stan och shoppade lite, jag hittade ett super sött linne och en långärmad tröja, tänkte lägga ut bilder på det imorgon. innan vi tog bussen hem igen så träffade vi även på kimberlie och fikade lite!

IDAG



skolan har varit så himla jobbig idag och jag är sjukt trött.
Imorgon åker jag och Elin till Norrköping, vi har inte tänkt göra något speciellt men det blir väl en massa mys och bara ta det lugnt!

SENASTE TIDEN!

förra helgen var jag hos mamma, vi shoppade och bara hade det allmänt roligt med varandra! sen nån dag förra veckan var vi iväg med klassen och skulle utföra en massa skit tråkiga uppgifter.. jag och Elin har haft sjukt många myskväll med en massa onyttigheter som godis, pizza och läsk..  vi har även tagit vara på helgen och haft riktigt jävla roligt!! och så tog jag med mig Elin in till Marieberg en dag, vi shoppade och bara hade det trevligt.

SKIT APP...



bloggappen har inte velat fungerar på ett tag, där av den dåliga uppdateringen.
jag gör ett nytt inlägg om vad som hänt den senaten tiden!
RSS 2.0