MYSHELG

Åkte ju till Askersund förut och träffade min "låtsas mammas" kusin Jenny, jag fick en liten present av henne också - ett bra litet set med hårprudukter, det var vårdande shampoo och balsam, sen var det som en liten balsam sprej som man ska ha i hårt efter att man duschat. Och det luktar verkligen super gott!
Jenny är frisör så hon brukar klippa och färga mitt hår ibland och det blir alltid super fint. Super skönt att ha en frisör i släkten.
Blev ju som jag skrivit tidigare en hemma helg ihelgen, riktigt skönt faktiskt. Hade ju tänkt gå till Sanna en stund förut men ångrade mig och mös ner mig med familjen i soffan men varma mackor och te!

HELG



Igår fick det bli en hemmakväll med familjen, med en massa godis och läsk framför en film.

Och idag åkte jag till Askersund men jag ska nog hem om några timmar för att fixa mig och sen dra ut ikväll igen.

TORSDAG

Värsta sega skoldagen, kom till skolan vid halv åtta men alla lektioner var inställda nästan. Hade bara sista lektionen så det var ju en gandka ovärd dag om man säger så.
Efter skolan följde jag med Elin hem för att plugga, men vi mös mest och bara tog det lugnt tills jag gick hem.

PLUGG-DAG

världens kortaste skoldag, slutade vid halv 11 ungefär. När jag kom hem så träffade jag världens absolut mysigaste och sötaste hund, och efter det började jag plugga och sen pluggade jag resten av dagen..haha










KORT DAG

Idag slutade jag redan vid kvart i 12, då tog jag bussen hem och senare på kvällen träffade jag Elin en stund. Påvägen hem ifrån tågstation gick vi in till Klara och fikade lite..haha
Imorgon slutar jag skolan ganska sent, och efter skolan måste jag hem och plugga till en massa prov och inlämningsuppgifter.


LITE FRÅN HELGEN

















FEST

Igår kväll åkte jag till Julia, palnerna var att vi bara skulle ta det lugnt framför en film och en massa popcorn. Men är det helg så är det, och då kan inte jag hålla mig inne..haha
Så vi gick iallafall på en fest vid tio på kvällen kanske (?) och kom hem vid cirka tio på morgonen dagen där på..
Har aldrig mått så himla dåligt efter att jag druckit som jag gjorde inatt och idag, herregud nästa helg ska jag fan sitta hemma och kolla film hela helgen!







lägger ut lite mer bilder senare ikväll!

SJUK

Idag skippade jag skolan helt då jag inte mådde så bra imorse, somnade om efter att jag sjukanmält mig och vaknade vid två tiden ungefär, sen dess har jag bara legat i sängen och lyssnat på musik. Imorgon efter skolan åker jag och Elin in till Örebro med en kompis, vi ska väl antagligen ut med lite folk och sen sover vi väl kvar där inne om vi inte lyckas få någon som kan köra oss!
 

SKÖN DAG

Onsdagar är så himla sköna, vi har bara två lektioner och båda lektionerna är faktsikt oftast roliga. Först har vi vård&omsorg, sen åker vi till brandstation, jag Mallan och Emma tog Emmas brumbrum till branstation för att slippa åka bussen, efter skolan följde jag med Elin hem, sen gick vi och åt pizza och hade det mys!













HAPPY

Skolan gick väldigt fort idag, och efter skolan följde jag med Mallan hem. Vi åkte och handlade och sen när vi kom hem åt vi mat och bara tog det lugnt. Sen kom Emma och hennes kille Eric och hämtade mig för att köra hem mig, har verkligen super bra vänner som till och med hämtar mig för att köra mig hem, så himla goa är dom!









MÅNDAG

Gick hem ifrån skolan lite tidigare idag då jag inte orkade vara kvar, när jag kom hem gjorde jag absolut ingenting mer än att ta det lugnt och snapchata med en massa folk. Vid sextiden på kvällen åkte jag till Elin och gjorde klart en skoluppgift till imorgon, så nu sitter vi och bara tar det lugnt tills jag ska hem!












JUSTIN BIEBER



Har köpt världens godaste parfym, det är Justin Biebers-Someday parfym, köpte mig även lite olika krämer i samma grupp av Justins produkter, så himla nöjd!

ÖREBRO

När jag kom hem inatt orkade jag verkligen inte skriva vart jag varit och allt det där, så jag la ut några av alla bilder jag tog igår.
Men iallafall, vid ungefär halv åtta igår så hämtade Hannes upp mig, så då åkte vi runt lite och bara pratade, senast jag träffade honom var innan sommarlovet så det var ett tag sedan. Vid ungefär tio på kvällen kom Fredd och hämtade mig, då åkte vi in till örebro och körde runt lite innan vi åkte hem till Simon(?) och där var det lite folk så vi drack lite och bara hade det trevligt. Vi var kvar där till halv 3 ungefär, sen trängde vi ihop oss i bilen och åkte hem.
Har haft en sjukt bra helg med en massa nytt folk!



LÖRDAGEN I BILDER

 

MER BILDER















Lite mer bilder ifrån festen igår, det vart värsta kaoset ett tag med mig, men sen löste det sig. Så kvällen slutade riktigt bra!
Ikväll blir det antagligen att dra ut igen, så vi får se lite vad som händer!

PAAAARTYYY












kom hem för ungefär en halvtimma sedan, alltså vid ungefär fyra tiden på morgonen. Var på en liten galen fest med lagom knäppa människor, tänkte iallafall lägga ut lite bilder från natten innan jag ska lägga mig och sova & ladda inför imorgon kväll!

BRA DAG



har varit på super bra humör hela dagen idag, även om vi har haft några långa sjukt jobbiga lektioner idag så har vi haft väldigt roligt , efter skolan idag åkte jag med Emma till mc och åt mat, & ikväll ska jag nog ut med Sanna om jag orkar, är så ortoligt trött då jag somnade vid halv fyra igår natt.

TORSDAG

Äntligen är det snart helg, har verkligen gått och räknat ner dagarna för att få lite sovmorgon. Jag har inte planerat något till 100% än, men jag och Denice har pratat lite om att vi kanske ska gå på bio eller något, sen hade jag väl tänkt leta upp nån fest också, har verkligen inte varit ute nån kväll på över en månad nu eftersom att jag varit i USA, så känner att det kanske börjar bli dax snart..haha
 
 
 

VICTORIA´S SECRET

 

OM 2013

 
Hur har ditt 2013 varit? det har varit sjukt bra, har fått så mycket nya erfarenheter och jag har verkligen mått bra.

Tror du att 2014 kommer att bli bättre? Ja det tror jag absolut att den kommer bli, jag blir ju bara mer galen för varje dag som går, och man blir ju inte yngre med tiden så jag tror jag kommer få ett suuuper bra år.



Blev du kär i år ? 
nja inte riktigt kär men åt det hållet ja.



vad är din bästa framgång 2013?
jadu.. att jag har mognat till lite tror jag. Och att jag har börjat acceptera mig själv och hur jag är.

bästa köpet? oj vad svårt, köpte mycket men det får nog bli min mobil!



Gjorde nånting dig riktigt glad ? Att jag har fått spenderat så mycket tid med Elin, speciellt i somras när vi verkligen hade det sjukt kul varje kväll! 



vad spenderade du mest pengar på ? mat mat och mera mat + massa godis, och kläder & smycken osv..haha



Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?  2 blyga läppar - jag vill ha dig baby



Vad önskar du att du gjort mer ?
pluggat mer, och kanske tänkt efter innan jag gör saker och ting.


Något du ångrar ? nej inget speciellt eller jo.. kanske att jag var rätt lättlurad vad gäller kärleken. 


Favoritprogram på tv? Kollar inte så mycket på tv men det är efterlyst och svenska hollywood fruar.

Vad fick dig att må bra ? Min familj& mina vänner! Och även Gustaw fick mig att må väldigt bra en stor del av sommaren!

största musikaliska upptäckten ? det vet jag faktsikt inte, men jag och elin lyssnade väldigt mycket på låtar som man lyssnade på för många år sedan..haha

Vad vill du säga till dig själv inför 2014 ? Tro på dig själv och gör det som blir bäst för dig

 

 

BILDER FRÅN SENASTE TIDEN!

myskvällar med Mallis!
 
fest, fest & mera fest..
 värme i usa, med en massa bad och sol
 
paaaarty i usa!!
 
 tagit hand om min bebis elin när hon varit full, och haft superduuper roligt med henne!!
 

Länge sedan

åh herregud vad det var länge sedan jag bloggade, har verkligen inte haft tid med det.
Den senaste tiden har jag hunnit med en hel del, jag har varit i usa under en månadstid, hunnit fira julafton med både mamma i usa och pappa här i sverige, jag har hunnit fira nyår med min underbara familj i usa med en massa skoj,och  jag har shoppat som bara tusan.
Tiden innan jag åkte till usa hann jag fira min bästiiiis Elin när hon fyllde år, vi fesade som bara tusan..men det slutade med att jag fick städa en hel lägenhet full med spya.
Jag har åkt runt i en tralla i flera timmar med Emma och poppat musik som idioter, jag ha haft suuuper mysiga myskvällar med Mallan och Fredd och bara njutit av livet.
 
RSS 2.0