MYS



idag har vi bara tagit det lugnt, fixat tacos och kollat på film, snart ska vi börja fixa rummet och lägga oss o sova.
imorgon ska jag antagligen försöka ta mig in till stan o köpa en väska innan vi åker hem till Hallsberg igen.

HELG

idag efter skolan åkte jag och Elin till min mammi, vi åt god mat och kollade på idol innan vi la oss i sängen och nu har vi bara legat och pratat ett tag. Imorgon kommer min älskade moster och en av mina kusiner och hälsar på, så det blir nog roligt.


det fick bli en bild från i onsdags när min klass spelade fotboll mot brandmännen!

TORSDAG

hade sovmorgon idag till klockan 11 så har sovit sjukt länge inatt eftersom att jag sov halva dagen efter skolan igår också.
Men iallafall, har nyss pratat med min älskade mor i telefonen och tänkte ta en duscha nu innan Dennan antagligen kommer ringa mig. Har sjukt mycket i skolan och jag borde plugga super mycket egentligen, men jag orkar verkligen inte så jag får ta tag i allt nån dag i helgen om jag orkar..haha

SEG DAG



har haft en jätte seg dag idag, plus att jag somnade direkt när jag kom hem ifrån skolan och vaknade vid halv sju på kvällen.
Men en rolig grej idag var att vi fick reda på vårat brandkunskaps prov, och jag fick faktiskt B så jag är riktigt nöjd!

TISDAG

gud vad jag är dålig på att blogga, det är så himla svårt att komma på vafan man ska skriva. iallafall efter skolan idag åkte jag och Elin in till Örebro och träffade lite folk, vi gjorde tråkigt nog ingenting så det var en ganska onödig tripp vi gjorde dit.
imorgon har vi en jätte skön dag, först har vi vård&omsorg sen ska jag och Elin iväg på ett elevrådsmöte innan vi åker till brandstation.

MARIEBERG

idag efter skolan åkte jag och Mallan in till Marieberg och shoppade lite, hittade bara en mössa, ett halsband och ett par solglasögon. Tyvärr har jag inga bilder på det än, men det kommer!








SENASTE TIDEN



jag har haft super mysiga kvällar med världens finaste Elin.


vi har även haft öppethus på skolan.


jag har varit hos mamma, och hade en massa mys med mina fina syskon.

jag gjorde suuuuper goda muffins med Hanni och Hanna!


jag hat firat halloween med min älskade familj.

♥♡







och så har jag haft sjukt roliga nätter med underbart folk.



åh igår var jag med Johanna och tände ljus för saknade Ketty♥

URSÄKTA

herregud vad längesen det var jag bloggade, har som vanligt haft väldigt mycket att göra så bloggandet har kommit lite efter, men det ska vi ändra på nu.
Jag lägger ut lite bilder ifrån den senaste tiden i nästa inlägg!
RSS 2.0