Gårdagens läskigheter


Bilden säger allt, alla var "läskigt" sminkade och hade mörka kläder.
Vi åt mat som var lite smått snuskig och hade allmänt trevligt med spökhistorier, godis och dricka.
Efter en underbar halloweenfest så kom jag hem runt ett tiden och kröp direkt ner i sängen och somnade fort, dagen som nu varit har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt och har även tänt lite ljus på min katts grav.

Halloweenfest!

Bjuder på bilderna

Brandstationen i Byrsta

Idag var jag vid brandstationen i Byrsta och testade lite olika saker, vi fick åka brandbilar och släcka eld med eldsläckare och hissas upp i kranar, vi fick även ha brandmansjackor på oss medans vi höll på med eld osv. Innan vi skulle hem åt jag, Elin, Moa, Julia och Jens på resturang, det var super mysigt och gott!
 
 

Beck-mys med Elin

Think Pink

Gårdagen

Igårkväll åkte jag och Elin helt spontant in till Örebro och åt på resturang och gick på bio, när jag kom hem hade vi grillkväll och tog det lugnt & bara hade det allmänt mysigt med familjen.

Fredagen den 26/10-12

Hejsan, den här dagen har varit en ganska rolig dag, det var klassfest för 3orna så jag och Matilda fixade lite med musik och lekar så det var ganska skönt.
Det var även sista dagen som vi var på Stocksätterskolan och det är lite tråkigt då endel ungar är så söta, men iallafall vi kollade på film och käkade godis och så fick vi glass och lite annat när vi satte på musik och dansade.
Nu ska jag ta och mysa ner i min rosa mjukisbyxor och sätta på en bra film eftersom att jag är ensam hemma, så det finns inte så mycket annat att göra. 

                                                        Bild på mig och Matilda från veckan:

Idag klickade jag hem denna goding


Älskar färgen!!

My day

Idag har jag inte så jätte mycket att skriva om, har inte gjort så myckert mer än att jag varit på praoen till klockan två ungefär och sedan har jag bara varit hemma.
Ska snart ta ett skönt varmt bad för att avsluta denna torsdag, och imorgon är det klass"disco" för alla tre-or som jag är hos så vi ska kolla lite på film, äta godis och bara mysa med alla småbarn.
Det är även sista dagen på praoen imorgon och det känns både bra och mindre bra då jag äntligen får ett skönt lov men att inte få komma hit mer och vara med dom små barnen känns också lite tråkigt.
Juste vill bara nämna att det idag snöade det för första gången i år, och det känns jätte bra då jag bara väntat och väntat på att snön ska komma!
#bild-brist#
(En bild från skolan, tagen för någon månad sedan på Matilda.F.G och Lisa.)

Idag blir min ängel 15 år! ♥



♡ Grattis Pullan, jag älskar dig. 

♡Dom bästa man kan ha♡

Kvällsmys

Prao

Praoen idag var helt okej, det var inte så mycket att göra men jag och Matilda fick låna skolans kamera och fota oss lite för att sedan lägga ut på skolans "blogg".
Det var en massa små söta barn som hängde på än hela tiden och ville leka med än så det var rätt chill.
Vi slutade ca tio över två idag, tanken var då att jag skulle med Kimmey och fixa lite saker men så blev det inte så jag gick direkt hem och gjorde lite annat.
Nu ska jag packa lite för att jag och Elin ska ha lite myskväll med godis och film, ha en bra kväll..
Kram Ronya!!

                                                              
                                                   Bilder på mig och Matilda från idag:

21-oktober-2012

Min kväll idag har varit jätte skön, den började med att jag träffade lite vänner för att fira min vän Emma, när jag kom hem satte jag direkt på lite badvatten och hade hemma-spa för mig själv eftersom att resten av familjen är i Stockholm.
Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och försöka varva ner efter en ganska stressig dag, för imorgon ska jag och Matilda iväg och praoa så det blir nog en lugn dag imorgon skulle jag kunna tro.
#bilder från kvällen kommer ut så fort jag fått dom#

Skolfoto-2012

Du är allt för mig!

Spakväll.

Efter en oförberedd bloggpaus kör jag ni igång igen med bloggandet!
Min dag idag spenderades i Örebro för att handla in lite små produker som alltid är bra att ha, väl inne i stan så hittar jag inte så mycket men jag kom hem med lite ansiktsmasker och sminkborttagning även en liten parfym.
Den här kvällen har jag umgåtts med Elin, vi badade och kopplade av lite med levande ljus och en kola-ansiktsmask.
Imorgon ska jag även iväg och fira min fina vän Emma som fyller år på Tisdag, så det blir nog en toppen dag imorgon också.
Kram Ronya!
 

RSS 2.0